top of page
GASTROENTEROLOŠKI CENTER
GASTROENTEROLOŠKI CENTER

Zdravko Tošović, dr. med.

je specialist internist, ki je od začetka svoje kariere v UKC Maribor usmerjen v gastroenterologijo, v zadnjih skoraj 15 letih sodelovanja z Diagnostičnim centrom Bled pa v gastroenterološko endoskopijo. Je eden od pionirjev na področju endoskopske ultrazvočne diagnostike pri nas in izjemno izkušen endoskopist.

Opravil je prve kolonoskopije za državni preventivni program Svit, sodelovanje s tem programom pa poteka še danes. Mnoga leta si neizprosno prizadeva za uvedbo sedacije pri endoskopskih posegih, uveljavil pa se je tudi kot učitelj mnogim kolegom zdravnikom na področju gastroenterološke endoskopije. Svoje znanje in izkušnje utrjuje v večjih osrednjih evropskih gastroenteroloških centrih, njegova najtesnejša in nepogrešljva pomoč pri morebitnih strokovnih dilemah je klinika AMC v Amsterdamu.

Jožica Ovijač Fojs medicinska sestra

Dominik Dimnik univ. dipl. organizator dela

je izkušena sestra in zanesljiva endoskopska asistentka v zahtevnih endoskopskih posegih. Svoje znanje in veščine je pridobivala tudi v drugih endoskopskih centrih, več let tudi v Diagnostičnem centru Bled.

bo vaš prvi stik z našo ordinacijo, ki vas bo z vsemi potrebnimi pojasnili usmeril na pravo preiskavo.

bottom of page